damprensning af bil

Bilrens i Odense

Rengøring af bilen så den bliver velduftende forårsklar

Miljøvenlig bilrens med damp

Simpelt, ekstremt effektivt og sikker måde at rengøre bil på.
Fremtidens bilrens er her allerede.
Damp i sig selv er hverken noget nyt eller opreklameret påfund. Vi kender det alle sammen, dog kender vi langt fra alle dets anvendelsesmuligheder.
I vores tid, som må siges at have udvikling af innovative energioptimale opfindelser i højsæde, er dette et produkt som er kommet for at blive.

Hvorfor skal man bruge 100-200 liter rent drikkevand på at vaske en bil, når man kan nøjes med at bruge 1-2 liter?
Hvorfor skal man udsætte sin bil for unødvendige ridser og slitage, i en tid hvor ting i forvejen hurtigt taber værdi?

Det er spørgsmål som der heldigvis er nogen der har fundet svar på: En maskine som kombinerer varme og tryk i form af komprimeret damp.
Dampen udledes under højt tryk, høj temperatur og med et minimalt forbrug af både energi og vand, idet rensning og tørring er en del af samme proces.

 

Steril rengøring af bilsæder og resten af bilen

Udover at dampen eliminerer alle former for snavs, støv og de fleste pletter, har den en temperatur der gør, at alle bakterier samt støvmider fjernes, hvilket efterlader et komplet sterilt og perfekt resultat. Da der heller ikke anvendes nogen former for kemikalier, vil resultatet ikke kun være bedre end hos proff. klargørings – centre, men også langt mere allergivenligt.

Alle kender det der med, at snavset, roddet og ikke mindst lugten hober sig op i bilen. I stedet for at gøre noget ved det, ignorerer man snavset og venter på at man får tid til at gøre noget ved det. Men fra i dag behøver du ikke bekymre dig om det længere! Book en tid hos Cotti Autocare allerede idag og tril ned hos vores professionelle auto klargøring på dalumvej 34 B. Og lad Cotti Autocare rense bilen ind og udvendig, så du kan nyde at sætte dig ind i en forårsren og velduftende bil. Cotti Autocare i Odense tilbyder en komplet rens af din og/eller mandens firehjulede ven.

Det siger vores kunder

Yderst tilfreds

Har fået lavet både bil og tøj hos dem, og var yderst tilfreds.

Mikael

via Google

Som at få ny bil

Jeg fik vasket og renset min bil og det var som at få ny bil. Ikke en finger at sætte på hverken service eller resultater.

Martin

via Google

Meget taknemmelig

Meget taknemmelig for jeres hjælpsomhed og fine arbejde

Sanne

via Google